U petak 06.05. 2022. održan je 5. turnir unutarklupske lige 2021./2022. gdje naši mladi marathonci marljivo skupljaju bodove međusobno se natjecajući.

Na 5. turniru pobjedu u jačoj konkurenciji odnio je Nikola Jurić dok je 2. bio Fran Dekalić a treće mjesto osvojio je Lukas Zeba. U slabijoj konkurenciji pobjedio je Leon Mmić, 2. je bio Gabriel Hodak a 3. mjesto je osvojio Šimun Erak.

Turniri se održavaju na način da se paraleno na jednom turniru igraju dva turnira tj. jedan igraju igrači koji se nalaze od 1. do 16. mjesta te ostali igrači od 17. mjesta na dalje. Sama pozicija odnosno mjesta na tablici igrači ostvaruju brojem osvojenih bodova na turnirima te ono što je najvažnije igrači mogu prelaziti iz jedne u drugu skupinu ovisno o ostvarenim rezultatima (bodovima).

U tu svrhu napravljen je link (Tablica unutarklupske lige 2021./22.) na početnoj stranici gdje se može pratiti aktualna ljestvica nakon svakoga odigranog turnira. Link:https://stk-marathon.hr/wp-content/uploads/2022/05/Unutarklupski-turnir-5.-kolo.pdf