U petak 10.06. 2022. održan je 6. turnir unutarklupske lige 2021./2022. gdje naši mladi marathonci marljivo skupljaju bodove međusobno se natjecajući. T oje ujedno i posljednji turnir za ovu stolnotenisku sezonu i prije školskih praznika.

Na 6. turniru pobjedu u jačoj konkurenciji odnio je Fran Dekalić dok je 2. bio Nikola Jurić a treće mjesto osvojila je Vanessa Jović. U slabijoj konkurenciji pobjedio je Mateo Plenar, 2. je bio Luka Samardžič a 3. mjesto je osvojio Mateo Hrvojević.

Turniri se održavaju na način da se paraleno na jednom turniru igraju dva turnira tj. jedan igraju igrači koji se nalaze od 1. do 16. mjesta te ostali igrači od 17. mjesta na dalje. Sama pozicija odnosno mjesta na tablici igrači ostvaruju brojem osvojenih bodova na turnirima te ono što je najvažnije igrači mogu prelaziti iz jedne u drugu skupinu ovisno o ostvarenim rezultatima (bodovima).

U tu svrhu napravljen je link (Tablica unutarklupske lige 2021./22.) na početnoj stranici gdje se može pratiti aktualna ljestvica nakon svakoga odigranog turnira. Link: https://stk-marathon.hr/wp-content/uploads/2022/06/Tablica-nakon-6.-turnira.pdf