Nakon prvog kola (02.10.2021.) gdje su Marathonci upisali poraz 4:2 od STK Zagreba II gdje su u sastavu Marathona igrali: Martin Gojun, Tomislav Fot, Karlo Mateša i par Fot-Stankovski, dojam ali i stanje na tablici se popravilo 2. kolom i promijenjenim sastavom.

 

 

 

Prvi meč je bio protiv STK Sv. Nedelje – Novaki II u kojem je po prvi puta za Marathon zaigrao Vjekoslav Nemec s upisanim dvjema pobjedama. Također svoj debitantski nastup pobjedom je otvorio i najmlađi član ekipe Nikola Jurić. Pobjedu u paru ostvarili su suverenom igrom Nemec-Stankovski dok je jedini poraz upisao Martin Gojun protiv vrlo neugodnog protivnika Tonći Milasa. (Detaljniji rezultati su niže navedeni).

 

 

 

 

 

Drugi meč igrao se protiv vrlo negodne ekipe HSTK Velika Gorica II ali je i u tom meč na oko vrlo jednostavno ekipa Marathona došla do druge pobjede s rezultatom od 4:0. Pobjede za Marathon upisali su redom: Vjekoslav Nemec, Roberto Miković koji je prvi puta zaigrao u ovoj sezoni, Igor Stankovski  koji je službenu utakmicu zaigrao nakon 4 godine a ujedno je i povratnik u Marathon nakon punih 35 godina. Par su odigrali Nemec-Miković i upisali uvjerljivu pobjedu. (Detaljniji rezultati su niže navedeni).