Ovog vikenda (20.11.2021.) održalo se 5. kolo 2. Hrvatske lige. Dečki su ovoga puta išli u goste ekipama STK Zagorec iz Krapine i STK Zabok II iz Zaboka.

Prva utakmica po rasporedu je bila protiv ekipe STK Zagorec u Krapin. Ekipa Marathona nastupila je u stastavu: Vjekoslav Nemec, Igor Stankovski, Roberto Miković te par Nemec/Miković. Vjekoslav je upisao dvije pobjede dok su još po jednu pobjedu doprinjeli Roberto te par Nemec/Miković čime su  Marathonci protiv vrlo neugodnog protivnika upisali pobjedu od 4:2 po vrlo neugodnom “terenu” (ogromna hladnoća u dvorani). Detaljniji rezultati su niže navedeni.

 

 

 

Druga utakmica po rasporedu je bila protiv prve ekipe lige  STK Zabok II u Zaboku. Ekipa Marathona nastupila je u nešto izmješanijem stastavu: Vjekoslav Nemec, Karlo Mateša, Roberto Miković te par Nemec/Gojun. U vrlo važnoj i neizvjesnoj utakmici gdje je svaki poen mogao odlučiti sveukupnog pobjednika pobjedu je odnjela ekipa Marathona s rezultatom 4:2. Vjekoslav je upisao dvije pobjede kao i Roberto čime su dečki svojim trudom i zalaganje uz veliku podršku izvan terena odveli ekipu u vrlo važnu pobjedu ali i nanjeli prvi poraz STK Zaboku II ove sezone . Detaljniji rezultati su niže navedeni.

 

 

Čestitke svim dečkima na odličnim borbama i zalaganju a posebice na međusobnom bodrenju i navijanju gdje su svi bili kao jedan. Bravo Marathonci i samo tako nastavite niz koji je sada pet pobjeda bez poraza.