Prošli vikend (10.-11.09.2022) održan je Memorijal Barba Tomo Amižić u Zadru na kojem je nastupilo četvero Marathonca.

Na prvom turniru ove sezone nastupili su: Nikola Jurić, Fran Dekalić, Lukas Zeba i David Baraba. Prvi su u subotu nastupili Nikola i Fran u kategoriji mlađih kadeta, Obojica su prošli grupe gdje je Fran prošao s tri pobjede kao prvi u grupi dok je Nikola prošao kao drugi s jednom pobjedom i jednim porazom. U1/16 finalu Nikola je pobjedio s 3:2 Brumnjaka (Opatija) dok je Fran bio slobodan, U 1/8 finalu Fran je zaigrao protiv Tkaleca (Zagreb) kojega je pobjedio s 3;2 dok se Nikola oprostio od turnira, gdje ga je Horvat (Samobor) pobjedio s 3:0. Fran je nastavio turnir pobjedivši u 1/4 finalu Wolfa (Mihovljan), U razigravanju za medelaje Fran je u 1/2 finalu izgubio od Horvata s 3:0 i time osvojio odlično 3. mjesto.

U nedelju su nastupili Lukas i David u kategoriji najmlađih kadeta, Obojica su zapela u grupnoj fazi gdje su imali dosta zahtijevne protivnike. Najbliži prolasku bio je David koji je u grupi upisao jednu pobjedu i dva poraza (gdje vrijedi napomenuti kako je za prolazak grupe gusto izgubio s 3;2).

Sve čestitke Marathoncima koji su otvorili natjecateljsku seonu u Zadru. Posebne čestike Franu koji je osvojio prvi pehar (3.mjesto) u dresu Marathona, Nikoli na ulasku u 1/8 finala te Lukasu i Davidu na sudjelovanju gdje su svi dali sve od sebe i lijepo se borili.

Bravo svima i samo tako naprijed! Bravo Marathonci!