Prošle nedjelje (04.06.2022) održana su dva turnira gdje su na oba turnira vrlo uspješno nastupili Marathonci.

Na turniru “Zagići” koji se održavao u Medarskoj nastupili su Leon Milovac, Arsen Cupec Šulc, David Baraba i Vanessa Jović. Dečki su nastupili u kategoriji 2011. godište i mlađi dok je Vanessa nastupila na turniru 2007. godište i mlađe. U mlađoj kategoriji fenomenalno su odigrali naši dečki, turnir je osvojio Leon Milovac dok su Arsen Cupec Šulc i David Baraba podjelili tj, osvojili 3. mjesto. U starijoj kategoriji je nastupila Vanessa i odlično se borila protiv drugih igračica te došla do finala (gdje je ipak protivnica bila prejaka). Vanessa je osvojila odlično 2. mjesto.

Na drugom turniru koji se održao u Jastrebarskom nastupio je Lukas Zeba i to u dvije kategorije (klinci i najmlađi kadeti). Na ovom vrlo jakom turniru Lukas je osvojio turnir u kategoriji klanaca dok je u kategoriji najmlađih kadeta (gdje je nastupio i državni doprvak) osvojio odlično 3. mjesto.

Sve čestitke fenomenalnim Marathoncima gdje su svi do jednoga okrunili svoj nastup jednom od medalja. Posebne čestike Leonu i Lukasu koji su osvojili turnire te Vanessi i Arsenu na prvim osvojenim medaljama. Također čestike i Davidu koji je također odigrao odličan turnir i osvojio 3.mjesto. S pet odličja na ovim turnirima zaključujemo jednu od najuspješnijih sezona u bliskoj prošlosti kluba.

Bravo svima i samo tako naprijed! Bravo Marathonci!