Ove godine po prvi puta STK Marathon organizira besplatnu školu stolnog tenisa u općini Barilović. U sklopu projekta koji se provodi od 12.07-18.07.2021., u OŠ Barilović omogućiti će se djeci svakodnevni trening uz profesionalne trenere kako bi se djeci u ruralnom području približio stolni tenis ali i općenito promovirao sport kao i važnost baljenja njime. Također u sklopu projekt biti će odrađene i edukativne radionice kao i završni turnir koji će održati 18.07.2021. u kojem će učestvovati svi sudionici ljetne škole gdje je za najbolje predviđena i nagrada. Za kraj će se održati egzibicijski meć bivšeg reprezentativca (aktualnog predsjednika STK Marathon) Roka Tošića i superligaškog igrača Luke Mateše koji će biti praćen Live prijenosom.

Svi sudionici biti će nagrađeni majicama kao uspomenu na lijepo druženje a najbolji na turniru i dodatnim nagradama.

Za sve i više informcija kao i sami Live možete pratiti na web stranici samo za taj projekt koji je izradio Perpetuum mobile : https://ljetnaskolastolnogtenisa.stk-marathon.hr/hr

Ovaj projekt omogućili su donatori u suorganizacijom s općinom Barilović koji su prepoznali ovaj projekt. Pa se tako ovim putem zahvaljujemo svima : Perpetuum mobile, SA Bišćan, AquatiKa-slatkovodni akvarij Karlovac, The M Brothers, Novi Milenij.