Ovog vikenda točnije u subotu 08.10.2022  Marathonci su imali ligaška natjecanja. Obje ekipe igrale su na domaćem terenu pa tako je prva ekipa dočekala ekipu STK Zabok dok je druga ekipa dočekala ekipe STŠK Dugo Selo II i STK Merix.

Prva ekipa Marathona u sastavu Alen Jalžabetić, Vjekolsav Nemec i Gabriel Marjanović  dočekala je ekipu STK Zabok gdje je prvi susret otvorio Alen s pobjedom od 3:0 da bi niz nastavio mladi Gabriel s pobjedom od 3:0 i Vjekoslav s pobjedom 3:1. Par su zaigrali Alen i Vjekoslav gdje su nakon malo uigravanja u 1. setu pobjedili s 3:1 i samim time ostvarili pobjedu od 4:0 nad STK Zabokom. Ovom pobjedom ekipa STK Marathona ima skor od 2:0 i niti jedan izgubljeni meč. Sve čestitke ekipi na odličnim rezultatima a još više na prikazanoj igri i trudu.

Druga ekipa Marathona u sastavu Roberto Miković, Martin Gojun, Tomislav Fot i Nikola Jurić dočekala je prvo ekipu STŠK Dugo Selo II gdje su Roberto, Martin, Nikola upisali po pojedinačnu pobjedu te par Martin i Tomislav pobjedu i time upisali prvu (uvjerljivu) pobjedu od 4:0. Druga utakmica protiv STK Merixa je bila nešto napetija ali je opet ekipa u istom sastavu upisla pobjedu od 4:2. Za pobejdu je Roberto doprinjeo s dvije pobjede te Nikola i Martin sa po jednom pobjedom. Pobjedama u ove dvije utakmice druga ekipa u 2. Hrvatskoj ligi Srednja Hrvatska jug ima skor od 2:1. Sve čestitke ekipi na odličnim igrama koje su i donjele ove sjajne rezultate.