Od 18. do 19. 03.2023. održao se 38. Kup grada Rijeke koji se održao u Rijeci na kojem je nastupilo četvero marathonaca u tri kategorije. U pojedinačnom natjecanju nastupili su Lukas Zeba, David Baraba i Arsen Cupec Šulc u kategoriji najmlađih kadeta. U mlađim kadetima, Marathon su predstavljali David Baraba, Lukas Zeba i Nikola Jurić dok je Nikola ujedno zaigrao i kadete.

U najmlađim kadetima svi su dečki prošli grupne faze i to tako što su Lukas i David bili prvi u svojim grupama dok je Arsen bio drugi. U 1/8 finalu Arsen zaigrao protiv Edwina Pavića od kojega gubi s 3:0, Lukas je zaigrao protiv Matea Pavlovića (Stubica ) kojega pobjeđuje s 3:0 i David koji je zaigrao protiv Lovre Ovničevića (Stubica) te pobjedio s 3:0. U 1/4 finalu zaigrao je Lukas protiv Jana Slaveca (Kras) od kojega gubi s 3:0 do je David zaigrao protiv Šimuna Miloševića (Mladost Zagreb) od kojega gubi s 3:1. Time su dečki završili svoj nastup na turniru uz prikazanu dobru igru i veliku borbenost

U mlađim kadetima nastupio je David,  Lukas  i Nikola. Od njih trojice jedino Lukas nije prošao grupu dok su David i Nikola prošli, Nikola kao prvi dok je  David prošao kao drugoplasirani. U 1/16 finalu Nikola je  bio slobodan dok je David zaigrao protiv Matea Košta (Sveti Jakov Jadranovo) kojega pobjeđuje 3:2. U 1/8 finala Nikola je zaigrao protiv Luka Martinića (Stubica) kojega pobheđuje s 3:0 dok je David odigrao protiv Matije Volfa ( Mihivljani) od kojega gubi s 3:0. U 1/4 finalu je zaigrao samo Nikola gdje ga je dočekao Fran Šimunović (Samobor) kojega također pobjeđuje s 3:0. U 1/2 finalu zaigrao je protiv Matije Volfa (Mihovljani) gdje u vrlo uzbudljvom meču Nikola ipak uspio okrenu 0:2 i pobjediti s 3:2. U finalu je ga je dočekao Lovro Horvat (Samobor) kojega pobjeđuje s 3:0 i time sovaja 38. kup grada Rijeke.

U kadetima nastupio je samo Nikola gdje je grupnu fazu prošao kao drugi da bi u 1/16 finalu ždrijeb ga ponovo spojio s Matijom Volfom. Ovoga puta Nikola je poveo s 2:0 u setovima ali se Matija nije predavao te se vratio na 2:2 da bi u konačnici opet slavio Nikola s 3:2. U 1/8 finalu povo kao i dan ranije opet je zaigrao protiv Lovre Horvata (Samobor) gdje je na svu sreću i rezultat bio kao dan ranije a to znaći pobjeda Nikole s 3:0. U 1/4 finalu zaigrao je protiv Zvonimira Kramarića (Aquaestil) gdje uz prikazanu fenomenalnu igru i borbenost na kraju gubi s konačnih 3:2 i time završava svoj nastup.

Sve čestitke dečkima na fenomenalnim igrama posebice Nikoli koji se popeo na najvišu stepenicu postolja, kao i Davidu koji je po prvi puta ušao u 1/4 finale ovakvih turnira Svi dečki redom prikazali su veliku borbenost, želju i dobre igre te im svakako svima treba čestitati..

Bravo svima i samo tako naprijed! Bravo Marathonci!