Napokon su krenula i ligaška natjecanja gdje se Marathon natječe s dvije ekipe u dvije lige. Kombinacijom igrača u sastavima opet je u obje ekipe postignut balans znanja, iskustva i mladosti (što se je prošle godine pokazalo kao puni pogodak) pa tako prvu ekipu koja debitantski nastupa u prvoj Hrvatskoj ligi predstavljaju igrači: Alen Jalžabetić, Vjekoslav Nemec, Gabriel Marjanović i Igor Stankovski. Drugu ekipu koja nastupa u drugoj Hrvatskoj ligi srednja Hrvatska jug predstavljaju: Martin Gojun, Roberto Miković, Nikola Jurić, Fran Dekalić i Tomislav Fot.

Svoj debitantski nastup u 1. Hrvatskoj ligi Marathon je otovorio na domaćem terenu u stolnoteniskom centru Zagreb protiv ekipe STŠK Dugo Selo 2. Dečki su fenomenalno odigrali susret gdje je Alen upisao pobjedu od 3:1, Gabriel 3:0,  Vjekoslav 3:0, i par je upisao pobjedu 3:0 u kombinaciji Vjekoslav/Alen. Po samoj igri vidjelo se kolko su i dečki željno isčekivali početak lige a samim time je došao i odličan rezultat tj. pobjeda od 4:0 nad Dugim Selom2.

Sve čestitke dečkima na jako lijepom otvaranju sezone i na fenomenalnoj prikazanoj igri. Nadamo se da će i tako nastaviti i šta reći već: samo tako naprijed! Bravo Marathonci!