Odličan vikend iza STK Marathona započeo je pobjedom u ligaškoj utakmici protiv ekipe STŠK Dugo Selo III s rezultatom od 4:2. Ekipa Marathona nastupila je u sastavu Vjekoslav Nemec, Roberto Miković i Tomislav Fot. Prvi bod a i sveukupnu pobjedu donio je Vjekoslav Nemec koji je ostvario dvije pobjede te upisao još jednu u paru s Robertom Mikovićem. Roberto je uz već navedenu pobjedu u paru upisao u pjedinačnom djelu upisao još jednu pobjedu i jedan poraz dok je Tomislav Fot upisao jedan poraz.(Detaljniji rezultati su niže navedeni)

 

 

 

 

Za nastavak dobrog vikenda pobrinuli su se : Vanessa Jović i Nikola Jurić koji su nastupii na kvalifikacijskom regijskom turniru za pozivni turnir 2. grupe.za kadetkinje i kadete. I kod Vanesse i kod Nikole je bila ista situacija da su oboje bili u najjačim grupama što govori da su oboje imali u grupi prve nositelje turnira. Pa krenimo redom…

Vanessa je nakon 3 godine ponovo zaigrala na turniru i to vrlo dobro unatoč evidentnom prisustvu treme.  U prvom kolu grupe odmah je zaigrala protiv prve nositeljice Lane Benko protiv koje je pružila solidan otpor ali je izgubila 3:0. Za prolazak grupe zaigrala je protiv Petre Jelić gdje je start bio nešto povučeniji te je izgubila prvi set ali nakon par savjeta i odlične igre, meč je nakon toga vrlo lako otišao na Vanessinu stranu gdje je pobjedila s 3:1 i time se plasirala u 1/4 finale. U 1/4 finalu čekala ju je vrlo neugodna Nika Crnogaj čija igra (s travom) nikako nije legla Vanessi te je izgubila s 3:0.

Nikola je na turniru bio najmlađi natjecatelj u kategoriji kadeta ali se igrački to nije nikako primjetilo (pošto su igrači protiv kojih je igrao bili 3-4 godine stariji od njega). Grupnu fazu otovorio je mečem s Brunom Vukomanovićem kojega uz dosta borbe pobjeđuje s 3:2. Drugu utakmicu igrao je protiv prvoga nositelja turnira Trista Komparića protiv kojega je pružio odličan otpor ali je na kraju trunka iskustva prešla na Tristanovu stranu gdje je pobjedio Nikolu s 3:2 (koliko je bilo napeto govori i to da je 5. set Nikola izgubio 11:9). Za prolazak grupe igrao je protiv Ali Zama kojega glatko pobjeđuje 3:0 čime se je i on plasirao u 1/4 finale. U 1/4 finalu dočekao ga je Vid Juričević koji ga je uz dosta sreće pobjedio s 3:2 (gdje je također 5. set završio 11:9).

Sve čestitke prvoj ekipi na upisanoj 3. pobjedi u nizu u ligi, te svakako sve čestitke Vanessi i Nikoli na fenomenalinim borbama i plasmanu u 1/4 finala, a posebice sve pohvale Vanessi kojoj je ovo ujedno i najbolji dosadašnji plasman!