Nakon dugog posta od 6 uzastopnih poraza napokon je pobjeda otišla na našu stranu. Ove subote ponovno se igralo u 5 mečeva, međutim, ovoga puta bodovi su pripali Tošiću, Jalžabetiću i Nemecu, koji su s ukupnih 3:2 svladali vrlo dobar STK Vodovod Osijek.
Ključan se pokazao prvi meč i pobjeda Jalže protiv mladog Lozušića, neizvjesnim rezultatom 3:2. Roko, već rutinski donosi drugi bod pobjeđujući Baneka i Marathonu se osmjehuje pobjeda. Da stvari ne budu tako jednostavne pobrinuli su se Mihaljević i Banek koji pobjeđuju Nemeca i Jalžu. Težina odlučujućeg meča nije smetala Roku koji bez većih problema odnosi pobjedu protiv Lozušića i sprema u džep prve bodove za Marathon.
 
Nedjelja je donijela novo uzbuđenje, ali bolja je bila ekipa STK Požega.
U prvom meču Maglić svladava Nemeca, nakon čega Roko poravnava rezultat pobjedom nad Mustapićem. Jalžabetić ne pronalazi rješenje za razigranog Vidačeka, a Nemec gubi od Mustapića za konačnih 3:1 za goste.
 
Nadolazeći vikend na rasporedu je Zagiping gdje će nastupiti mlade snage kluba, a superligaši posljednje kolo ove godine igraju u gostima kod Splita i Zadra, 2. i 3. prosinca.
 
Bravo Marathonci i sretno!