Nakon pune dvije godine došlo je vrijeme da se napokon pokrene unutarklupska liga koja je počela 10.12.2021. u kojoj učestvuju svi članovi (“mali” igrači) kluba kako bi pokazali svoje znanje koje su stekli u klubu ali i pratili svoj napredak. Do sada u 2021. godini održana su dva turnira na kojima se odazvao jako lijepi broj igrača i koji su se srčano i hrabro borili. Do kraja lige biti će održano još dosta turnira gdje će igrači imati prilike marljivo skupljati bodove te će na kraju same lige najboljima biti uručene i nagrade!

Turniri se održavaju na način da se paraleno na jednom turniru igraju dva turnira tj. jedan igraju igrači koji se nalaze od 1. do 16. mjesta te ostali igrači od 17. mjesta na dalje. Sama pozicija odnosno mjesta na tablici igrači ostvaruju brojem osvojenih bodova na turnirima te ono što je najvažnije igrači mogu prelaziti iz jedne u drugu skupinu ovisno o ostvarenim rezultatima (bodovima).

U tu svrhu napravljen je link (Tablica unutarklupske lige 2021./22.) na početnoj stranici gdje se može pratiti aktualna ljestvica nakon svakoga odigranog turnira. Link: https://stk-marathon.hr/wp-content/uploads/2021/12/Unutarklupska-liga-2021.-22..pdf