Ovoga vikenda održalo se natjecanje u 1 Hrvatskoj ligi zapad  i 2. Regijski turnir na kojem su nastupili mladi marathonci.

U subotu (22.10.2022.) su dečki u sastavu Alen Jalžabetić, Vjekoslav Nemec i Roberto Miković dočekali ekipu STK Libertas Marinkolor II. Prvi susret otvorio je Vjekoslav s pobjedom od 3:0, drugi je zaigrao Roberto koji nakon dobrog starta u konačnici izgubio s 3:1. Ponovnu prednost Marathonu donjeo je Alen s pobjedom od 3:1, par su zaigrali Alen i Vjekoslav koji su ostvarili pobjedu od 3:0. Za konačni rezultat pobrinuo se Vjekoslav koji je ostvario pobjedu od 3:0 i time definirao konačni rezultat i pobjedu Marathona od 4:1. Time su dečki nastavili pobjednički niz od 3. pobjede i niti jednog poraza te ostali jedna od ne poraženih ekipa u ligi.

2. Otvoreni regionalni turnir odražao se u nedjelju u dvorani Lovro Ratković na mladosti. Na turniru je nastupilo troje marathonaca: Lukas Zeba, David Baraba i po prvi puta Tin Biti. Lukas je na turniru zauzeo odlično drugo mjesto, David treće mjesto dok je Tin zauzeo peto mjesto. Čestitke Lukasu i Davidu na medaljama i Tinu na borbenosti.

Bravo svima i samo tako naprijed! Bravo Marathonci!